11 - sărmanul virgil

Sărmanul Virgil

1,49 

Descriere

Citește un fragment

 

 

”Știu că poate părea indecent şi ireverenţios, dar trebuie să recunosc că de multe ori m-am gândit cum ar fi să fac amor cu o femeie în vârstă.

Am observat încă de mic, de când îmi doream cu ardoare să aflu cum arăta păsărica fetiţelor şi cum reușeau ele să facă pipi, că dacă îmi impun să nu mă gândesc la un lucru, sfârşesc prin a mă gândi numai la lucrul acela. Așa că, pentru a nu mai păți asta, îmi las imaginația să zboare şi să facă ce vrea. Să intre şi să iasă unde şi de unde doreşte ea, să cerceteze ce vrea, pe cine vrea, pe unde vrea.

Însă trebuie să spun că, înainte de a fi lubrică sau indecentă, obscenă sau scabroasă, curiozitatea mea este una pur gnoseologică. Studiez, adică, desfrâul cu glacialitate şi mă dedau lui numai dacă am sentimenul că sunt obiectul unui experiment important, asupra căruia să fac observaţii folositoare pentru toată lumea şi despre care, eventual, mai târziu, să pot ține disertaţii sobre la simpozioane savante unde se strâng oameni cu morgă şi cu bărbi frumos pieptănate.

Însă nu despre mine este vorba aici.

Este amurgul plăcut al unei zile de septembrie, iar eu mă aflu lângă poarta patriarhiei, rezemat de zidul care o încojoară, chiar lângă o cruce care iese din zid în relief şi îmi serveşte ca support pentru cotul dept. Aştept cu multă curiozitate o doamnă deosebită pe care am întâlnit-o pe un site de matrimoniale. Am întâlnit-o, se subânțelege, virtual. Iar acum urmează să ne întâlnim real.

O cheamă Ioana.”

 

Citeste mai departe aici:

1,49  Adaugă în coș

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sărmanul Virgil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *