regele cu pene

03 Regele cu pene – roman –

5 out of 5 based on 9 customer ratings
(9 recenzii clienți)

6,20 

 

”O carte răvășitoare”

Categorie:

Descriere

 

”O carte răvășitoare”

 

9 reviews for 03 Regele cu pene – roman –

 1. 5 out of 5

  :

  Extraordinar! Am descoperit acum blogul tău, am citit această primă postare şi îmi venea să exclam din nou şi din nou: Extraordinar, de unde ai apărut? Şi cum de nu publici, cum de laşi aşa o comoară de scriitură-literatură să curgă pe apa degrabă pieritoare a blogurilor? Şi nici n-am exclamat bine că am dat peste trimiterea la pagina în care se vede că scriitorul era chiar scriitor şi el chiar publicase cartea. Mă bucur foarte şi o să-ţi cumpăr cartea cu această grozavă bucurie. Extraodinar! ?
 2. 5 out of 5

  :

  Îmi place foarte mult cartea. Felicitări! E o carte ca o poezie, cu detalii amețitoare, care te trag în poveste fără să ai puterea să le reziști. Pasaje din ea le-am vizualizat jucate pe scenă, cred ar face subiectul unei grozave piese de teatru. Am citit-o cu mare plăcere și o voi recomanda cu drag. Aștept cu nerăbdare următorul dumneavoastră roman.
 3. 5 out of 5

  :

  Un roman care merita citit. Mie mi-a placut foarte mult.
 4. 5 out of 5

  :

  Azi am terminat cartea. Am citit-o incet, sa am timp sa o inteleg. Sunt in Spania acum (concediu), si parca prezenta cartii in poseta mea imi da o oarecare libertate aici. O libertate de inhibitiile romanesti. M-am regasit in Nausicaa. Sunt Nausicaa. Felicitari… mi-a placut! Vreau totusi si „Femeile…” de indata ce ma intorc in tara.
 5. 5 out of 5

  :

  Don Stefano, supravietuitorul unei specii presupus disparuta, odata cu moartea acelui hidalgo sarac, visator si romantic, Alonso Quixano. Ai spune ca e fragil si ca prima coliziune cu realitatea ii va fi fatala. Dar instinctul lui vital e unul sanatos, mereu se salveaza miraculos si il poti regasi teafar si bine conservat peste un secol de acum incolo sau cu un secol in urma…pentru cei ca el timpul e o categorie reversibila. Trece dintr-o lume in alta, imprumutandu-le culoarea dar ramanand necontaminat si conservandu-si toate candorile. Ramai cu intrebarea…oare care e secretul lui…si cum este posibil acest Rege cu pene?
 6. 5 out of 5

  :

  Luca, atat cat il cunosc eu, se afla in fiecare dintre personajele sale indiferent de sexul si educatia primite la zamislirea lor. Sunt unul dintre primii cititori , (multumesc pentru aceasta onoare, Alteta!) si este una dintre cele mai bune carti pe care l-am citit in ultimii ani! Felicitari!
 7. 5 out of 5

  :

  L-am descoperit pe scriitorul Constantin Ciucă on line. M-a fascinat din prima clipă. Am comandat mai întai ,,Regele cu pene ". Cred că m-a atras coperta si titlul. Îmi amintea de azteci. Am intrat apoi într-un carusel de imagini si trăiri greu de redat.Un plan real si un plan fantastic care se succedau după un scenariu gândit de un narator abil si foarte profund. Părea o jucărie cu pietricele colorate din copilăria mea. Îi spuneam caleidoscop. Cum îl roteai, pietricelele se reansamblau într-o nouă realitate. Așa si în romanul dlui Ciucă, doar că a reușit să facă asta din cuvinte. L-am citit dintr-o suflare. Ba eram într-o Spanie atemporală, ba alunecam în realitatea traită de mine în blocurile comuniste. Doua povești de dragoste ciudate, un amestec bizar de inocent si pervers și un rege nevrotic plăsmuit,dar care se dovedește a fi cel mai real și autentic personaj.
 8. 5 out of 5

  :

  Cine e tipul ăsta? A mai auzit cineva de el? Romanul e straniu, fermecator. FERMECATOR! Mi-ar fi placut sa il cunosc personal, cum zice cel de la primul comentariu, dar Bucurestiul e prea departe pentru mine. Insa cartea e incantatoare!
 9. 5 out of 5

  :

  E genul de carte care ia stapanire pe tine ca un virus. Si te tine asa vreo saptamana, doua...exact genul meu. Regele cu pene este putin mai greu de lecturat decat Domnul Kuppi dar asupra mea a avut acelasi efect: it just blowed my mind

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *