11 - o profesoară aproape mortală

O profesoară aproape mortală

1,49 

Descriere

Citește un fragment

 

”Nicio fantezie sexuală a unui bărbat normal la cap nu e completă fără o profesoară aplecată peste catedră, cu picioarele ușor depărtate. Din motive obscure pe care nu le înțeleg, un film cu o profesoară într-o fustă mulată care se fâțâie în fața clasei scriind pe tablă tot felul de formule abstracte, produce mai multe erecții decât unul cu fete de la șosea. Iar când o profesoară din asta se așază sfidătoare pe catedră, picior peste picior, cu fața spre clasă, ca bărbat, înțelegi instantaneu cum se naște și ce înseamnă o doină de jale.

Locuiam într-o garsonieră de care eram foarte mândru că reușisem să o dărâm și să o fac să arate ca o grădină de vară. Spărsesem, adică, vreo doi pereți care mă enervau, dărâmasem un coș de fum care îmi stătea în cale și mutasem bucătăria pe hol. Rămăsese adică o singură încăpere lungă, de la un capăt la altul în care eu și cei trei motani siamezi ai mei, Petrică, Gigi și Cornel, ne dedam împreună unor plăceri nevinovate. Un amic care își terminase de curând tratamentul cu benzodiazepine psihotrope îmi împrumutase ”Critica rațiunii pure” a lui Immanuel Kant, iar afacerile îmi mergeau strună. Lungit pe canapeaua mea din grădina de vară de la etajul patru lecturam pe îndelete cel mai criptic și inutil filosof german în timp ce motanii se odihneau tranchilizați și sătui pe tastatură sau pe monitor. Un dolce far niente pe un covor de Buhara în asfințituri fermecate. Ce altceva puteam oare să îmi mai doresc?!

Totuși, aveam fantezia asta cu profesoarele care, din când în când, nu îmi dădea pace.

Și, deși poate părea fără legătură, trebuie să mărturisesc că eu nu am fost niciodată vreun atlet, vreun solid sau vreun musculos. Alergatul, săritul, aruncarea cu suliţa, cu ciocanul sau cu alte obiecte care pot să-ți spargă capul sau să te schilodească pe viață mi se par interesante doar când le văd la televizor, din fotoliu. Însă în lumina a ceea ce urma să mi se întâmple îmi dau seama că nu ar fi fost deloc rău să fi făcut, la vremea potrivită, mai multe tracțiuni în brațe și flotări.

Pentru că nu știi niciodată când o tracțiune în plus îți poate salva viața.”

 

Citește mai departe aici:

1,49  Adaugă în coș

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „O profesoară aproape mortală”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *