Dumnezeu e bulgar

1,49 

 

Oh, my God! 

O povestire delicioasă!

Descriere

Citește un fragment

”Există femei cu curul foarte mare care, chiar când te aștepți cel mai puțin, intră în viața ta pe ușa unei toalete anonime și îți redau viața și speranța. Femei al căror cur, dumnezeu să îl binecuvânteze, poate fi încadrat, alături de celebrii câini Saint Bernard, în categoria de salvatori și binefăcători ai celor aflați în nevoie.

Ca să nu mai lungesc vorba, mă aflam la un moment dat, anul trecut, într-un tren cu un singur vagon prin Bulgaria și îmi venea să fac pipi.

Vagonul, care, deși era unicul, purta pe el cifra 2, zăngănea din toate încheieturile și din când în când se smucea pe șine, pocnea și se lăsa când pe stânga, când pe dreapta. De obicei evit să merg la toaletă în tren dar de data asta nu mă mai puteam ține așa că am ieșit pe hol, și, atent să nu mă izbesc de pereți, am pornit-o spre capătul coridorului. Pe hol era o singură persoană, o tânără blondă cu părul lung și chip angelic dar cu un cur înfricoșător de mare cu care bloca drumul. M-am subțiat cavalerește pe lângă ea zâmbindu-i, și, dat cu capul de pereți de câteva ori, am ajuns în cele din urmă la toaletă.

Am tras de clanța rotundă. Dinăuntru, un bulgar mi-a răspuns ceva. Mi-am închipuit că toaleta e ocupată așa că m-am postat cuminte lângă ușă, în așteptare. Numai că bulgarul dinăuntru, în loc să își vadă de treburile lui, continua să vorbească. Și, culmea cu mine vorbea, prin ușă. La un moment dat chiar a ridicat vocea. Intrigat, am răsucit clanța și am deschis ușa. Dinăuntru bulgarul vorbăreț a ieșit brusc și a tulit-o pe coridor aruncându-mi o privire care pe moment nu am știut cum să o interpretez. Eh, mi-am zis, așa sunt bulgarii ăștia, speriați. Și am intrat în toaletă și am tras ușa în urma mea.

Citește mai departe aici 

1,49 Adaugă în coș

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dumnezeu e bulgar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *