11 - se vede ca am operatie

Se vede că am operație?

1,49 

Descriere

Citește un fragment

”Din cauza încălzirii globale, mai ales în București, eu am învățat să iubesc și când vântul bate tare din față, și când plouă torențial, și când toarnă lapoviță. Puține sunt aspectele meteorologice care să îmi înfrângă nevoia imparabilă de a mângâia un cur de femeie a cărui curbură seamănă cu cele din Carnavalul de la Rio. Nimic din climatul temperat continental al țării noastre nu a reușit până acum să îmi înfrâneze sau avarieze vreo erecție. Niciun vânt și nicio zăpadă nu mă abătuseră vreodată de la drumul meu drept. Nimic!

Asta, până la apariția lui El Niño.

Nu știu exact cine este acest El Niño nenorocit, dar cert e că, în ciuda rezistenței mele la intemperii și temperaturi extreme, acest El Niño venit pe capul nostru din senin, a reușit să îmi creeze o problemă.

O problemă de prestigiu, vreau să zic.

Se întâmplase ca într-o iarnă să cunosc o doamnă cu un vocabular elevat și cu un prezent amoros deficitar și care, după pozele pe care le primisem de la ea, deși rubicondă, arăta deosebit de atrăgătoare. Un chip rotund de păpușă, cu nasul cârn și cu ochii albaștri, gata mereu să zâmbească. Un fel de fetiță de patruzeci de ani căreia, dacă nu ai risca pușcăria, i-ai pune afectuos mâna pe fund vara în autobuz și ai ține-o acolo până la stația la care trebuie să cobori. Ba poate chiar ai mai merge o stație în plus preferând să te întorci un pic pe jos, visător!

Era ceva manager într-o multinațională.

Eu nu sunt cine știe ce Brad Pitt sau ălălalt frumos, cum îi zice, ceva cu Clooney, dar în schimb mă pricep să vorbesc. Și, spre norocul meu, așa a lăsat Dumnezeu treaba pe pământ, că la femei dragostea le intră pe urechi. Adică, dacă ești un pic mai arătos decât dracul, dar ai darul vorbirii, ești un om făcut. E lucru știut, că o femeie grăsuță, într-un post de conducere într-o multinațională, este întotdeauna o femeie educată și vorbăreață. Că vorbește frumos, cu dicție, întreține cu ușurință conversații inteligente și, în genere, se descurcă foarte bine în discurs. Singurul moment în care se pierde cu firea și vezi că se fâstâcește e când vine vorba de futut. Și nu, nu de fututul în general, pentru că teoria o știe. Ci de fututul ei personal. De aceea, astfel de femei prețuiesc bărbații care știu să ajungă la subiectul acesta delicat fără să le pună pe ele întro lumină neplăcută.

Dar, să revin la El Niño!”

Citește mai departe aici

1,49  Adaugă în coș

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Se vede că am operație?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *