În două limbi

1,45 

Descriere

Citește un fragment

„Mie îmi plac foarte mult femeile și animalele. Dar strict în ordinea asta.

Vreo câteva zile la rând fusese ger tare, iar eu mă conversam acum pe net cu o doamnă care tocmai își petrecuse iarna în Dubai. În Dubai este mult mai cald decât la Buftea, spunea ea, și foarte multe magazine cu genți din aligatori. Și foarte mulți străini eleganți, îmbrăcați în alb. E grozav în Dubai! Foarte șic! Daaa! Grozaaav!  Și mi-a mai povestit cu deamănuntul despre câți bani a cheltuit. Mulți. Foarte mulți. Că e scump în Dubai. Dar e foarte, foarte mișto!

E un lucru știut că o femeie nu trebuie niciodată contrazisă înainte de a te culca cu ea. Pe mine însă, ca să spun adevărul, Dubaiul mă lasă rece. Lam văzut pe Google. Are niște zgârie-nori dezgustători. Eu am rău de înălțime și de aceea nu îmi plac decât orașele în ruine, așa cam cum sunt cele de la noi.

Eram însă tare curios să văd cum arată doamna pentru că, spunea ea, dintr-un oraș ca Buftea nu îți permiți să trimiți poze pe internet. Te cunoaște toată lumea. Și analfabeta de la gară, și curvele alea de la Consiliu, și fandositele alea de la bancă. În fine, trimiți poze, dar nu știi unde ajung. Cu toate insistențele mele, sau chiar amenințările voalate, nu am reușit să o conving să îmi trimită nicio poză.

Prin urmare ce urma să se întâmple era un ”blind date” în toată regula. Nu aveam nici cea mai vagă idee despre cum arăta la organism această amică a beduinilor din Buftea. Ori, e lucru știut, organismul e important. Singurul lucru pe care mi-l puteam inchipui la ea, după atâta vreme în Dubai, era că singurul loc în care nu era bronzată era între buci și că, pe unde trecea, lăsa în urma ei un ușor iz de cămilă în călduri.

Așa cum orice om cu puțin scaun la cap înțelege, protipendada simandicoasă a Buftei, când e treaba de cioca-boca, trebuie să își ia niște minime precauții.

De aceea am hotărât, de comun acord, să nu merg eu la ea, unde putea fi văzută și băgată în mașina de tocat locală, ci să vină ea la mine, unde nu o cunoaște nimeni și putea fi băgată în mașina de călcat personală.”

Citește mai departe aici

1,45 Adaugă în coș

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „În două limbi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *