Publicat pe 3 comentarii

Un desfrânat cu ștaif

Dacă te pricepi să visezi și îi prezinți lui Dumnezeu fantezii bine construite, mai devreme sau mai târziu El ți le îndeplinește întocmai. Chiar și atunci când fanteziile tale ajung la El prin altcineva, prezentate însă duios în numele tău.

Am văzut cu ochii mei că, dacă umbli lelea pe străzi fără să fii suficient de precaut, poți să te alegi cu un orgasm cât toate zilele chiar când te aștepți mai puțin.  Nu vreau să spun  că acesta ar fi un lucru rău ci doar că, în funcție de zodie, de colegele de clasă și de ce canale TV urmărește, în mintea fiecărui bărbat se naște la un moment dat și se instalează o femeie în popoul gol care reprezintă idealul lui de frumusețe și magnetul dezmățat al poftelor lui .

Mai pe scurt, o femeie rezidentă care urmează să îi domine viața și să îi modeleze destinul mai mult decât toate învățăturile părintești, orele de dirigenție, consilierea maritală  și predicile duminicale la un loc.

Iar pentru că atunci când m-am născut eu, nimeni nu m-a întrebat dacă vreau să fiu femeie sau bărbat, bărbat fiind, mi s-a și mie întâmplat la fel. Să mă trezesc adică, că port în creier o femeie cu bucile goale care îmi face cu ochiul și îmi promite delicatessuri destrăbălate. 

Numai că nu orice fel de femeie.

Eu sunt Taur și sunt de pământ și de carne. Adică mie să NU îmi dai femei de pe Fashion TV sau anorectice din acelea care prezintă colecțiile de vară ale nu știu cărui homosexual italian. Nu că aș avea ceva cu homosexualii, ei sunt printre puținii oameni care știu să aprecieze cu adevărat valoarea unei clisme de calitate, dar mie să îmi dai femei care au carne pe ele. Si care au cur. Adică buci rotunjite ca pepenii între care, mai ales dacă au abonament la sală, când ai de gând să pui ceva, să fii conștient că o faci pe riscul tău. Femei care, odată pornite, pot face o întreagă industrie farmaceutică să înflorească.

Altfel spus, sunt un desfrânat cu ștaif care visează măreț!

Dar care, trebuie să recunosc, înghite de cele mai multe ori în sec și se mulțumește cu realizări mărunte. Și e normal să fie așa pentru că nicio femeie nu e într-atât de fraieră încât să îți facă ție toate poftele doar așa, pentru că vrei tu.

Ți le face, dar numai atunci când are ea chef!

Totuși, viața este mult mai complicată.

Poate părea greu de crezut, dar mie unele lucruri mi se întâmplă exact invers decât la majoritatea celorlalți bărbați. De exemplu, după ce se despart de o femeie pe care au iubit-o, mai toți bărbații se reped în alte femei, de-a valma, pentru a încerca să o uite pe precedenta și pentru a-și stinge poftele care îi perpelesc. În acest demers terapeutic, cu totul justificat de altfel, ei se avântă neobosiți după orice cur de femeie ca niște ogari la o vânătoare de prepelițe. Și, din câte aud, varianta aceasta de cauterizare a relației precedente dă rezultate.

Doar că la mine e altfel.

După ce mă despart de o femeie pe care am iubit-o, multe luni de zile, Dumnezeu îmi pune doliu între picioare. Rămân cu un sentiment straniu de responsabilitate și se întâmplă să refuz femei grozave doar pentru că, dacă m-aș culca cu vreuna, mi s-ar părea că am înșelat-o pe cea de care m-am despărțit. Și asta m-ar face să mă simt extrem de vinovat. Iar pe mine vinovăția, ca și băutura, mă doboară.

***

Descarcă de aici
Femei de pe internet

Dacă îți place ce și cum scrie Constantin Ciucă, fă-ți cont pentru a putea citi și conținutul Premium! Mai jos. Simplu și gratis.   

Răspândește asta pe

3 comentarii la „Un desfrânat cu ștaif

  1. Nu te lasa doborat!

    1. Nu mă las! Nu mă las!

  2. Nu bea și nu te simți vinovat😝

Scrie un comentariu