Femei de pe internet

cropped-femtop12-1024x147
colectia-300x36

 

POVESTIRI DE DORMITOR

O carte de povestiri fermecătoare, cam erotice, ce-i drept, inspirate din întâmplări reale cu femei reale cunoscute pe internet. Adevărate bijuterii literare, în povestirile astea ai putea să îți recunoști o vecină, o colegă de birou, fiica. Mama!!! Nevasta!!!

Sau, Holly Shit! să te recunoști chiar pe tine!!!

image679

 

AVERTISMENT

Aceste povestiri produc dependență.

O femeie, când mai avea numai câteva pagini de citit, a coborât în ultima clipă  din metro dar și-a uitat copilul pe banchetă iar acesta se plimbă și azi în subteran, scâncind încoace și încolo, în aceleași hăinuțe.

Nici site-ul și nici autorul nu pot fi făcuți răspunzători pentru sevrajele suferite de cititori la finalul cărții sau de eventualele scandaluri din familie!

colegiul-psihologilor2-295x300

Autorul nu poate fi citat ca martor nici la procesele de divorț, nici la cele de evacuare din spațiu și cu atât mai putin la cele de partaj în care numai completul de judecată poate decide la care din cei doi va rămâne cartea.

 

FRAGMENTE

 

Intimitatea aceasta cu două femei în interiorul unei maşini este deosebit de plăcută şi mă binedispune. Maşina are amortizoare excelente şi asta îmi dă senzaţia că plutesc pe apă.

– O să mai fie cineva acasă? întreb eu din deplasarea mea lină pe apă.

Mariana se întoarce spre mine, şi, dând încă din cap în ritmul melodiei de la radio, mă pune la curent cu realitatea ei de mamă căreia spaţiul locativ îi este insuficent pentru fantezii şi odihnă:

– Cristina o are pe prietena asta a ei de care nu se desparte niciodată, Andreea. S-au cunoscut acum vreo câteva luni la un revelion la un fost coleg de şcoală şi de atunci nu se mai dezlipesc. N-am ma văzut aşa prietenie. Zău! Zici că-s lipite cu super-glue. Şi tocmai ce m-a sunat să îmi spună că Andreea a scăpat ultimul autobuz şi că rămâne la noi peste noapte.

– Eh, zic, nu-i nimic.

– Mda, zice ea sugându-şi din nu ştiu ce motiv obrajii. O să fie puţin cam aglomerat. Dar ne descurcăm noi, ai să vezi.

……………………….

Cristina îşi ia sânii în mâini şi îi aranjează în cupe. Îi împinge în sus şi în jos, spre stânga şi spre dreapta, apoi, când îi simte aşezaţi suficient de confortabil se duce la chiuvetă şi se priveşte în oglinda de deasupra. Îşi aranjează cu grijă breteluţele transparente peste umeri şi se analizează în oglindă din faţă, din profil, din celălalt profil. Cupele sutienului sunt decupate în partea de sus şi de aceea acoperă sânii numai în partea de jos, cât să le ascundă sfârcurile. Efectul este grozav: strânşi în sutien, sânii se apropie unul de altul şi se umflă strălucind tari, tensionaţi, de parcă ar vrea să ţâşnescă afară.

……………………………….

femnet-fa-mi-un-copil-300x50

Era o casă dezgustător de opulentă. Ridicol de mare. Insuportabil de frumoasă.

Am inspirat aerul plin de arome necunoscute şi, sincer, pentru că prea semăna cu ceea ce îmi aminteam eu din o mie şi una de nopţi, m-am gândit dacă nu cumva femeia asta mă adusese acolo pentru organe. Să îmi ia adică vreun rinichi. Sau splina. Sau, mă rog, ceva… Eram nefumător, deci, teoretic, chiar şi plămânii puteau fi refolosiţi.

Dintr-o dată, Leila urlă:

– Selmaaaaaa!

M-am speriat puţin. Apoi, la câteva secunde, fără să facă niciun zgomot, de parcă pluteşte, îmbrăcată de sus până jos într-un fel de pelerină neagră dintr-un material subţire care flutură când păşeşte, coboară în viteză pe scara de marmură, îngrijorată dar cu zmbetul pe buze, o tânără arăboaică care ne întâmpină cu o plecăciune adâncă.

– Ahlan ua sahlan, ia anisaa, zice ea, încet.

Apoi se îmbrăţişează cu Leila de parcă erau două bune prietene care se revedeau după o despărţire îndelungată.

Este Selma, servitoarea.

Sunt un tip ciudat, recunosc. Văzând cele două femei cum se îmbrăţişează în spaţiul acela armonios dintr-o casă din Africa, cum se ţin cu delicateţe în braţe una pe alta şi cum se ating, simt că mi se scoală pula. De neînţeles reacţie. Poate din cauza drumului lung. Poate pentru că îmi era frică să înțeleg ce se întâmpla cu viața mea. La fel cum, mai demult, prin clasa a noua sau a zecea, în timpul unei teze la matematică am ejaculat în pantaloni pentru că nu îmi mai aduceam aminte cât era derivata din e la x.derivata din e la x

…………………………………..

Alături îi văd bucile Leilei, dezvelite din cămaşa subţire cu care doarme. E întinsă pe burtă cu bucile în sus, lucioase în sclipirile lunii care pătrund prin fereastra deschisă. Şi atunci îmi vine o idee. Puteam să mă folosesc de erecţia asta neurovegetativă ca să mă revanşez pentru episodul de după amiază. Nu trebuie să întârziu prea mult pentru a nu pierde momentul optim. Prin urmare, hotărât, îi încalec bucile cu membrul în erecţie între ele. Mă las înainte. Ea mormăie ceva prin somn. Culisez de câteva ori în sus şi în jos pe şanţul format de buci până când simt că se umezesc. Aşa este Leila, se umezeşte imediat. ..

 

femnet-nu-te-excita-300x50

Cu banii stau cam prost. O socoteală simplă şi clinică îmi arăta că, în cazul în care ar fi trebuit să plătesc o cameră la hotel, aş fi ajuns ca un orgasm să mă coste, punând la socoteală şi alunele,  în jur de 90-100 de euro. Ceea ce, faţă de media naţională a preţului per orgasm, este nu numai descurajant dar şi jignitor de mult. Desigur, s-ar putea obiecta că nimeni nu mă oprea să am mai multe orgasme din aceiaşi bani. E uşor pentru un bărbat neatent să intre în cheltuieli foarte mari. Se ajunge în situaţia neplăcută ca un orgasm să te coste cât o rată la frigider. Totuşi, cum stătea aplecată înainte şi fuma, partea din faţă a bluzei i se depărtase de corp şi îi descoperea acum ţâţele aproape pe jumătate. Privite de la atâta apropiere, în ciuda îndoielilor mele, ţâţele ei rotunde aveau asupra mea un efect pe de o parte hipnotic iar pe de altă parte unul stimulativ. Mă făceau, punctual, să vreau să par inteligent şi masculin. Atât timp cât sunt strânse şi adunate una lângă alta în cupele sutienului, mai toate ţâţele, ale mai tuturor femeilor, par rotunde şi ferme. Doar după ce îşi scot sutienul şi vezi ce gradient de împrăştiere capătă ele în cădere liberă poţi să te pronunţi în deplină cunoştinţă de cauză asupra calităţii lor.

 

femnet-sarmanul-virgil-300x50

Știu că poate părea indecent şi ireverenţios dar trebuie să recunosc că de multe ori m-am gândit cum ar fi să fac amor cu o femeie în vârstă.

Am observat încă de mic, de când îmi doream cu ardoare să aflu cum arată păsărica fetiţelor şi cum reuşesc ele să facă pipi printre umflăturile alea mici şi lungi dintre picioare, că nu pot să mă opresc de la a mă gândi la ceva. Dacă îmi impun să nu mă gândesc la un lucru, sfârşesc prin a mă gândi numai la lucrul acela.

……………….

Deci, dacă are mai mult de patruzeci şi cinci, ce fac? Renunţ?! La urma urmei, şi asta am văzut-o cu ochii mei, există femei de peste patruzeci şi cinci de ani foarte bine păstrate şi care, cu o mişcare sau două din fund, îi fac pe negustorii de viagra să dea melancolici și neputincioşi din umeri. Femei care, odată pornite, pot ruina o întreagă industrie farmaceutică. Sau o pot face să înflorească. Depinde cum stai cu inima.

……………………….

Și îmi explică pe îndelete, simplu, ca la grădiniţă:
– Te aşezi pe spate pe pat, zice ea.
– Aşa, zic eu.
– Desfaci braţele în lateral…
– Aşa.
– Îţi pui gâtul pe marginea patului..
– Aşa.
– Îţi laşi capul peste marginea patului să atârne…
– Aşa.
– Şi deschizi gura.
– Aşa.
Ea deschide gura. Îi văd dentiţia în întregime. Mi-o închipui stând cu capul atârnat peste marginea patului. Îi văd coapsele şi pulpele bătrâne încreţite, pielea creponată.
– Şi? întreb curios.
– Şi el ţi-o bagă în gură.MINISTERUL-PLĂCERILOR
– Aha, da, normal, zic, uşor siderat. Şi?
– Păi, şi mai ce? zice ea ajunsă cu explicaţia la sfârşit. Şi… te fute.
– Ahaaaa…

 

femnet-vata-de-zahar-300x50

Trebuie însă să fac acum o confesiune neplăcută care de fapt decurge logic din cea făcută anterior:

Eu nu iau niciodată femeile în serios!

Adică atunci când se întâmplă să cunosc vreuna şi să mergem undeva să servim un suc, să mâncăm vreo pizza sau vreo ciorbă de burtă, sunt un tip drăguţ şi le ascult cu multă atenţie. O, da, femeile se înnebunesc după atenţia unui bărbat. Se răcoresc în ea ca şi vrăbiile vara în apa unei cişmele. Au o nevoie niciodată stinsă de a fi ascultate cu atenţie şi de a fi înţelese. Mai ales dacă bărbatul acela pare un tip inteligent şi are unghiile tăiate corect. Iar dacă, pe lângă faptul că miroase bine, poartă şi pantofi de piele de calitate care le duc cu mintea la un phalus fantast, deja simt un fior plăcut electrizându-le coapsele şi pieptul.

……………….

Acum cred că este momentul să fac o altă confesiune care mi se pare gravă:

Eu nu sunt un om normal!

Uneori plâng din nimic.

Privesc cerul senin în amiezele fierbinţi de vară trântit pe vreo plajă şi îmi vine să plâng iar apoi îmi vine să râd. Dar nici nu râd, nici nu plâng, stau doar aşa şi mă uit. Însă în sufletul meu senzaţiile se dezvoltă şi se derulează exact de parcă prin ochi mi-ar curge lacrimi iar buzele mele ar zâmbi.

Nu îmi plac discuţiile despre femei, nu beau nici bere nici vin şi de aceea nu ştiu unde sunt restaurantele prin oraş. Prin urmare bărbaţii mă consideră un ciudat şi evită să mă invite pe la chefurile lor iar discuţiile cu mine li se par fie plictisitoare, fie se simt luaţi peste picior de vocabularul meu savant. De altfel nici eu nu mă dau în vânt după compania lor. Repetarea obsesivă a lui „ce pula mea” şi „să-mi bag pula” mă face, atunci când se întâmplă să fiu totuşi în compania lor, să am senzatia că sunt într-un cabinet modest şi neaerisit de dermato-venerice într-o circă sanitară dintr-un cartier sărman în care însuşi doctorul suferă de şancruri infectate.

Bărbaţii sunt tare lipsiţi de imaginaţie. Sau, dacă o au, le e frică să vorbeasca despre ea pentru că nu se gândesc decât la lucruri pentru care pot fi arestaţi. Nu că eu aş fi mai cu moţ ci pur şi simplu nu sunt normal. Râd de ce alţii plâng şi plâng de ce alţii râd.

Iar în privinţa femeilor am reacţii atât de surprinzătoare încăt până şi pe mine, cel care mă cred un blazat, deşi poate că e mai degrabă vorba doar de o banală oboseală şi îngrăşare, mă iau prin surprindere.

Când merg cu o femeie de mână o fac ca şi cum aş duce o sacoşă sau un geamantan gol.

 

femnet-cainele-din-Salonik-300x50

Dintotdeauna am considerat câinii mai periculoși decât femeile.

Din ziua când o jigodie  mare cât o vacă m-dat de-a berbeleacul prin  curtea unui unchi de-ai mei de la țară și a rămas cu o bucată din buca mea de cur în colți, pentru mine câinii au devenit niște animale sălbatice, feroce și sângeroase  la fel de periculoase ca hienele, leoparzii sau diavolii tasmanieni. Animale care trebuie, pe bună dreptate, introduse în marochinărie, prelucrate și puse în vânzare sub formă de mânuși, barete, tălpi, curele, gulere, etc…

………………………………

E întinsă toată pe saltea iar fustița ei albă cu buline negre i s-a ridicat pană peste buci dezgolindu-i picioarele și o parte a curului ei frumos. Poate că pentru unii, mai mofturoși, curul ei putea părea puțin cam mare dar eu mă văd obligat să fac aici o mărturisire care mă plasează foarte corect în zodia de care aparțin: mie îmi plac femeile mai plinuțe! Sunt Taur. Sunt de pământ și de carne. Mie să nu îmi dai femei de pe Fashion TV sau aschimodii din alea care prezintă colecțiile de vară ale nu știu cărui homosexual italian. Nu că aș avea ceva cu homosexualii, sa se fută cât vor după clismă, dar mie să îmi dai femei care au carne pe ele. Si care au cur. Adică buci rotunjite frumos și tari ca pepenii, care știu să strângă ceva între ele și care sunt o încântare să le privești. Așa, că tot veni vorba, ca individ care mai răsfoiește din când în când o carte, consider că curul de femeie este nedrept de puțin reprezentat în poezie, când de fapt el este însăși sursa de inspirație a celei mai mari părți a literaturii universale.